Η Motostuff αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Polaris - 2wRide.gr

Mobile Version | Desktop Version

Η Motostuff αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Polaris

Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 13:46

polaris-motostuff-5H Motostuff, η πλέον δραστήρια εταιρεία στον χώρο των ATV & SSV στην Ελλάδα αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της αμερικάνικης Polaris στην χώρα μας.

Polaris

Με έτος ίδρυσης το 1954 και βάση την Μινεάπολις της Μινεσότα των Η.Π.Α., η Polaris Industries αποτελεί συνώνυμο της περιπέτειας και του πάθους για εκατομμύρια ανθρώπους σε παγκόσμια κλίμακα, τόσο στην εργασία όσο και στο παιχνίδι. Για περισσότερα από 60 χρόνια, κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, απαράμιλλης αξιοπιστίας και κορυφαίων επιδόσεων. Είτε αυτά αφορούν στη δημιουργία του πρώτου snowmobile στην ιστορία, στον επαναπροσδιορισμό των κατηγοριών στα ATV (All Terrain Vehicles) και SSV (Side by Side Vehicles) ξανά και ξανά, στην ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις κατηγορίες και κυβισμούς ATV&SSV (διαθέτοντας μια υπερπλήρη γκάμα με περισσότερα από 80(!) οχήματα) στην εξέλιξη και διάθεση των πρώτων εξειδικευμένων ATV για στρατιωτική χρήση, στα ηλεκτρικά τετράτροχα οχήματα, αλλά και στην παραγωγή ενός μοναδικού, ριζοσπαστικού τρίκυκλου Sport οχήματος όπως είναι το Slingshot.

Motostuff

Η εταιρεία Motostuff, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Polaris στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε από την αγάπη και το πάθος για τα εκτός δρόμου οχήματα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των τετράκυκλων εκτός δρόμου οχημάτων, αποτελώντας μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στα Βαλκάνια. Η Motostuff θα εισάγει όλα τα εκτός δρόμου οχήματα της Polaris, αλλά και το Slingshot, με τις παραλαβές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Polaris Hellas
www.polarisorv.gr
Motostuff
Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου
Θέση Πέτα, Κερατέα
ΤΚ 19001
Τηλ: 2299069930
Email: info​@​motostuff.gr
 

polaris-motostuff-5

Η Motostuff αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Polaris

 

polaris-motostuff-2

Η Motostuff αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Polaris

 

polaris-motostuff-3

Η Motostuff αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Polaris

 

 

2wRide Πρόσφατες Εκπομπές

Νέα Μοτοσυκλέτας

Διαφημιστείτε στην εκπομπή

Επικοινωνία 2wRide.gr

Τηλ. Κέντρο 2117702300

Email     2wride​@​dottv.gr 

facebook youtube dottv-social

Mobile Version | Desktop Version