Σάρωσαν τα βάθρα τα Dunlop ελαστικά της Peristeras Tyres στις Σέρρες - 2wRide.gr

Mobile Version | Desktop Version

Σάρωσαν τα βάθρα τα Dunlop ελαστικά της Peristeras Tyres στις Σέρρες

Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 10:34

peristerasdunlopserres-1Με το ρεκόρ πίστας, πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες και αρκετές παρουσίες στα βάθρα όλων των κατηγοριών επιστρέφει η Peristeras Racing με τα ελαστικά Dunlop από τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλέτας στις Σέρρες.

 

Το ρεκόρ πίστας του Χάρη Παρασκευόπουλου που κατάφερε να σταματήσει τα χρονόμετρα στο 1,18,577" με τα ελαστικά Dunlop, θα γραφτεί στην ιστορία.

Άξιο αναφοράς είναι ότι τα λάστιχα είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί για 30 γύρους όταν βγήκε αυτός ο χρόνος, κάτι που καταδεικνύει την διάρκεια τους σε κορυφαίο επίπεδο για άλλη μια φορά και μάλιστα σε μια πραγματική πίστα με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Σε δηλώσεις του ο Χάρης Παρασκευόπουλος ευχαριστεί την Peristeras Racing για την άψογη τεχνική υποστήριξη στο στήσιμο των ελαστικών καθώς η υψηλή τεχνογνωσία στα κορυφαία ελαστικά της Dunlop έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη του ιστορικού ρεκόρ πίστας. 

Αναλυτικά οι πρωτιές της Dunlop στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών:

Κατηγορία Open Κρέμαλας Σταύρος
Κατηγορία Νέων Κορωνακης Βασίλειος
Κατηγορία Racing Τσώκος Λάμπρος
Κατηγορία Supersport Άλεξ Παπαγεωργίου
Κατηγορία Formula Extreme Σάκης Συνιώρης
 

Ο Νίκος Περιστεράς της Peristeras Racing συγχαίρει τους νικητές των αγώνων που πέτυχαν το απόλυτο με τα ελαστικά Dunlop αλλά και όλους τους συμμετέχοντες που στηρίζει σε κάθε αγώνα ευχόμενος πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

2wRide Πρόσφατες Εκπομπές

Νέα Μοτοσυκλέτας

Διαφημιστείτε στην εκπομπή

Επικοινωνία 2wRide.gr

Τηλ. Κέντρο 2117702300

Email     2wride​@​dottv.gr 

facebook youtube dottv-social

Mobile Version | Desktop Version